diumenge, 23 d’octubre del 2011

L'INSTITUT DE CASTELLAR DEL VALLÈS TAMBÉ VA DEMANAR AL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT LA JORNADA INTENSIVA I TAMBÉ LI VA SER DENEGADA

Per iniciativa dels pares dels alumnes, la comunitat educativa de l'Ins. de Castellar va decidir que els alumnes d'ESO fessin jornada intensiva, sense tardes, a partir del curs 2011-2012, la negativa del dep. d'Ensenyament, però els ha impedit fer-ho.

És propi, això, d'un país democràtic? Com aquest institut n'hi ha molts més. Sembla que els avantatges que argumenten, tant per a l'organització de les famílies, la compatibilitat amb els horaris dels extraescolars, el millor rendiment pedagògic, l'estalvi econòmic per a les famílies (menjador) i en les despeses del centre, etc. no compten.

Si el Departament d'Educació ha passat per alt tots aquests arguments i les necessitats de tantes famílies i centres, quins han estat els motius? Per què el Departament d'Educació ha permès que un director de Serveis Territorials castigués un institut sense jornada continuada perquè els professors havien publicat un manifest contra les retallades? Hi ha cap resposta? Hi ha cap justficació?

VOLEM JORNADA INTENSIVA EL CURS 12-13 PER A TOTS ELS CENTRES QUE LA DEMANIN!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada