dijous, 19 de maig del 2011

Instituts de Lleida reclamen la jornada intensiva a Secundària

Instituts de Lleida reclamen la jornada intensiva a Secundària

Davant de la retallada

LLEIDA, 18 (EUROPA PRESS)
Directors d'instituts de Lleida han acordat en una reunió aquest dijous proposar a la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat la implantació de la jornada intensiva -al matí- a tota la Secundària per estalviar en recursos, segons ha confirmat a Europa Press fonts de la reunió.
Els directors impulsen aquesta iniciativa com a alternativa a la retallada de més d'un 20% en el seu pressupost per a despeses corrents com ara electricitat, neteja, calefacció o aigua que Ensenyament preveu aplicar aquest any, ha avançat aquest divendres el diari 'Segre'.
La jornada partida a l'ESO comporta que la Conselleria hagi de pagar les despeses de menjador a tots els alumnes que han de fer ús d'aquest servei ja que estan escolaritzats fora del seu municipi.
El seu argument és que, si es fa jornada intensiva, Ensenyament s'estalvia una important partida que no afecta la qualitat del servei educatiu.

1 comentari:

  1. Hola, som un institut de Blanes (Girona), INS Serrallarga, i hem començat a moure'ns davant de les retallades. Estem buscant suport del instituts de catalunya. Necessitem les adreces de correu dels instituts de Lleida per posar-nos-hi en contacte.
    De moment ens hem constituït com assemblea, i hem fet una carta als diaris i a internet.

    Ara ja la tenim a la comissió d'educació de acampada BCN. Ens voleu ajudar? Per veure la carta: http://educacioacampadabcn.wordpress.com/

    El meu correu és: cberney@xtec.cat.

    L'assemblea de l'IES Serrallarga hem obert un compte al twitter @iesserrallarga, per tal de poder comentar i estar en contacte amb tothom que li interessi el món de la docència.

    Gràcies, i ànims, no estem sols!

    ResponElimina