dimecres, 1 de juny del 2011

Dues tardes a l'ESO el curs vinent? Llàstima que ha estat un error de la premsa. Continuem demanant jornada intensiva els cinc dies de la setmana!

elperiodico.cat
ANUNCI DE LA CONSELLERA RIGAU
El curs escolar a Catalunya començarà el 12 de setembre
L'horari serà de jornada partida de les 9.00 a les 16.30 hores per a primària i l'ESO
Els centres tindran cinc dies de lliure disposició, que podran compactar en una mateixa setmana.
(...)

La dirigent ha presidit aquesta tarda la reunió del Consell Escolar de Catalunya, que ha aprovat per 28 vots a favor, 9 en contra i 7 en blanc, el dictamen de la comissió de programació educativa de la conselleria, que ha establert el calendari escolar el pròxim curs.

Entre altres novetats, Rigau ha explicat que l'horari escolar serà de jornada partida de les 9.00 a les 16.30 hores per a primària i l'ESO, que tindran dues tardes lectives, encara que els centres tindran autonomia per decidir acabar a les 17.00 hores.
(...)
Dimarts, 31 de maig del 2011

L'Ordre del Dep. d'Ensenyament diu el següent:
En l’educació secundària obligatòria la concreció de l’horari individual i la programació d’activitats generals de centre (reunions de professorat, esports, etc.) no poden comportar més de dues tardes lliures setmanals per a cada alumne o alumna. (ORDRE ENS/ /2011, d’1 de juny, per la qual s’estableix el calendari escolar dels curs 2011-2012 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada