dilluns, 8 d’abril del 2013

La consellera Rigau manifesta la seva voluntat de mantenir la jornada intensiva a la secundària (federació Aspepc-Sps)

A la reunió amb ASPEPC·SPS que va tenir lloc la setmana passada, la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va manifestar la seva intenció de seguir mantenint la jornada intensiva en aquells centres que l'estan aplicant actualment. Igualment, els criteris a l'hora de concedir-la a aquells instituts que la sol·licitin per primera vegada per al proper curs, seran els mateixos que s'havien seguit fins ara.

La consellera Rigau va exposar també que el criteri que podria induir a reconsiderar i/o revocar la jornada intensiva, seria en el cas que es detectés una baixada en el rendiment acadèmic de l'alumnat. Una variable, aquesta, que amb les informacions de què hom disposa a hores d'ara, no s'ha produït ni de bon tros.
Així mateix, el Departament disposa de dades sobre la significativa disminució de la conflictivitat als centres i d'altres aspectes que han millorat sensiblement amb l'aplicació de la jornada compactada. Una mesura que esperem i desitgem que acabi consolidant-se als instituts catalans.
ASPEPC·SPS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada